Aangenaam in vastgoed

Aangenaam

JOB (Jong Onroerend goed Brabant)
Aangenaam; wij zijn een groep jonge (tot 35 jaar) en gedreven vastgoedprofessionals in de breedste zin van het woord. JOB is voor ons een platform om ons verder te ontwikkelen door gebruik te maken van elkaars kennis en kunde. We delen informatie, ervaringen en contacten, om elkaar naar een hoger niveau te brengen. Tijdens onze bijeenkomsten staan innovatieve en frisse onderwerpen centraal en snijden we relevante thema’s voor onze leden aan. Het is ons doel om gezamenlijk te groeien op zowel persoonlijk en professioneel vlak.

Hoe streven wij dit doel na
Minimaal 10x per jaar komen we samen. Deze activiteiten zijn altijd anders en afwisselend. De ene vakinhoudelijk, de andere competentiegericht. Zo groei je in het vakgebied, maar groei je ook als jonge professional. Er is elke activiteit volop gelegenheid om te netwerken; ruimte om te brengen en te halen. Om het JOB netwerk sterk en verbonden te houden wordt van alle leden een hoge aanwezigheid verwacht. Kijk onder ‘activiteiten’ voor meer informatie.

Leden
JOB bestaat uit ca. 65 leden die actief zijn in de brede scope van de vastgoedwereld; corporaties, adviesbureaus, makelaars, ontwikkelaars, architecten, advocaten, beleggers, overheden en beheerders. Juist de mix van al deze vastgoedpartijen maakt het netwerk uniek en krachtig. We streven altijd naar deze gevarieerde samenstelling van onze vereniging.

Onder 'Leden' kun je onze leden digitaal bezoeken.